Proppaus

Aurorien proppauksessa kannattaa kiinnittää huomiota käytännöllisyyteen: vedenpitävät kunnolliset kengät ja tarpeeksi lämpimät vaatteet, joissa on helppo rymytä metsässä tulevat tarpeeseen. Viitat, kaavut, isot hameet ja vastaavat eivät ole niitä kaikkein parhaita metsäasusteita, sillä ne jäävät helposti kiinni ja vaikeuttavat liikkumista. Tummat vaatteet sulautuvat paremmin pimeään metsään kuin vaaleat. Huomioikaa myös, että vaatteet saattavat likaantua ja kastua metsässä, joten etenkin kastumisen varalta on hyvä olla varavaatekertaa mukana, että sen voi viimeistään pelin jälkeen vaihtaa ylleen.

Auroreiden vaatteet saavat olla rähjääntyneetkin. Monet auroriryhmien jäsenet ovat olleet kenttäkomennuksilla jo pidempään, eivätkä välttämättä ole saaneet uusia varusteita osittain rikkoontuneiden tilalle. Värimaailma on ruskeaa, mustaa, harmaata ja armeijanvihreää, tyylillisesti armeijakuosit ja army-henkiset varusteet ja esim. Varustelekan valikoimista löytyvät villapaidat, reisitaskuhousut yms. ovat okein hyviä tähän tarkoitukseen. Mitään yhtenäistä kaikenkattavaa auroriunivormua ei ole, mutta kukin auroriryhmä voi halutessaan keskenään sopia yhtenevästä pukeutumisesta.

Hallinnollisille hahmoille prameampikin pukeutuminen on ok: hahmot ovat byrokraatteja ja tottuneet työskentelemään siististi sisätiloissa. Viitat ja kaavut ovat arkipäivää ja värimaailmaa ei ole mitenkään rajattu. Etenkin vanhemmat ja korkeammassa asemassa olevat hahmot saattavat pukeutua hyvinkin pröystäilevästi.

Jokaisella hahmolla on myös taikasauva. Taikasauvan ulkonäöllä ei niinkään ole väliä. Mm. syömäpuikko, puisen kaulimen keskiosa, puisen henkarin poikkipuu tai ihan muotoonsa vuoltu tai hiottu puukeppi ovat kaikki soveltuvia. Taikasauvalle voi hyvin olla myös jonkinlainen kantokotelo, pussi, tai pidike, jossa hahmo kantaa sauvaa silloin kun se ei ole kädessä.

Jokainen aurori saa pelinjohdolta vaatteisiin kiinnitettävän virkamerkin ja jokaiselle hahmolle tulee pelinjohdon puolesta myös hahmon asemaan liittyvä hihanauha.

Joillain hahmoilla saattaa lisäksi olla mukanaan esimerkiksi liemiä tai erilaisia loitsu- ja kirousesineitä. Näistä on aina erikseen maininta hahmoprofiilissa, ja esineet tulevat pelinjohdolta.

Jos olet epävarma jonkun vaatteen tai varusteen soveltuvuudesta tai siitä miten juuri sinun hahmosi kannattaisi pukeutua, ole yhteydessä pelinjohtoon.

Muutamia esimerkkikuvia

Parantajia:

Proppaus Proppaus


Oikeuslaitosta, sisäistä valvontaa ja muuta byrokratiahenkilöstöä:

Proppaus Proppaus Proppaus


Auroreita:

Proppaus Proppaus Proppaus Proppaus Proppaus